Nieuws van de Zevensprong

Nieuws van de Zevensprong

Ondanks de maatregelen rondom het coronavirus is de kerngroep druk doende met de voorbereidingen van de Zevensprong. Het programma is zo goed als klaar en er hebben zich voldoende vrijwilligers aangemeld om groepjes te begeleiden. De kerngroep wil er voor zorgen dat, indien de situatie het toe laat, de Zevensprong gewoon door kan gaan van 14 tot en met 17 juli. We hopen hiermee Rooise kinderen uit groep 3 en 4 een leuke vakantieweek te bezorgen.

Thematekening 2020

De eerder geplande infoavond en inschrijfavond, die beide in april zouden plaats vinden, zijn geannuleerd. Afhankelijk van wat de maatregelen na 28 april zullen zijn, wordt er besloten wanneer en op welke wijze deze in de maand mei of juni doorgang zullen krijgen.

Via de krant en onze social media wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.